Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2020. 16:47 >> 16:50

RUNI O KORONAVIRUSU

Zašto se čekalo da se Arteta zarazi, zbog novca?

Fudbaler Derbi Kauntija Vejn Runi rekao je danas da su Fudbalski savez Engleske i ostali nadležni u toj zemlji fudbalere tretirali kao zamorčiće nakon izbijanja epidemije korona virusa.

Fudbal u Engleskoj suspendovan je najmanje do 3. aprila, a Premijer liga je navela da će uslovi u tom trenutku odrediti da li će se sezona nastaviti.

"Za igrače, osoblje i njihove porodice ovo je bila zabrinjavajuća nedjelja, nedjelja u kojoj smo svi osjetili nedostatak liderstva. Svi drugi sportovi - tenis, Formula 1, ragbi, golf, fudbal u ostalim zemljama - bili su otkazani, a nama je rečeno da nastavimo. Mislim da su se mnogi fudbaleri pitali da li je sve zbog novca", rekao je Runi, prenio je BBC.

"Zašto smo čekali do petka? Zašto je Mikel Arteta morao da se razboli da bi se uradila prava stvar? Nakon hitnog sastanka konačno je donijeta prava odluka, ali smo se do tada osjećali da nas tretiraju kao zamorčiće. Ako se bilo ko u mojoj porodici zarazi preko mene, jer sam morao da igram fudbal kad to nije bilo bezbjedno, dobro bih razmislio da li ću ikad više igrati. Nikada to ne bih oprostio vlastima", istakao je Runi.

On je naveo i da niko ne bi imao problem da se igra i do septembra.

"To je naš posao, sve dok je bezbjedno za nas i navijače... Ovu sezonu bismo završili kasnije, naredne dvije bi počinjali na zimu što se taman uklapa sa Svjetskim prvenstvom u Kataru tako da bismo ovu situaciju mogli zapravo da iskoristimo kao priliku za privikavanje na tu situaciju", rekao je Runi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније