Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 04. 2020. 13:33 >> 13:29

PREDSJEDNIK KLUBA NAJAVIO

Breša neće igrati ako se nastavi Serija A

Predsjednik fudbalskog kluba Breša Masimo Selino izjavio je danas da je njegov tim spreman da službenim rezultatom izgubi sve preostale utakmice ako se Serija A nastavi.

"Ova sezona više nema smisla. Povratak aktivnostima je čista ludost. Ako nas prisile na to, spreman sam ne dozvolim timu da igra i sve izgubimo službeno sa 3:0, iz poštovanja prema građanima Breše i njihovim najmilijima koji više nijesu sa nama", rekao je između ostalog Selino ga list Gazeta delo sport.

Breša je treća najugroženija provincija u Italiji sa više od 8.500 slučajeva zaraze korona virusom i 1.300 mrtvih.

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito je nedavno optužio Selina da pokušava da izbjegne ispadanje.

"Mene uopšte nije briga za ispadanje. Rezultatima do sada smo zaslužili da ispadnemo i ja sam kriv za to", odgovorio je Selino.

Breša je posljednja na tabeli Serije A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније