Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

15. 10. 2020. 22:23 >> 22:26

PREKRŠIO IZOLACIJU

Ministar sporta vjeruje da je Ronaldo prekršio protokol o koroni

Ministar sporta Italije Vinčenco Spadafora rekao je danas da vjeruje da je fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prekršio zdravstvene protokole vezane za korona virus odlaskom za Portugal, ali i povratkom u Torino.

"Da, mislim da je prekršio protokol ako nijesu postojala neka posebna ovlašćenja nadležnih institucija", rekao je Spadafora za Rai Uno.

Ekipa Juventusa bila je u izolaciji nakon što su dva člana zaražena korona virusom, ali je Ronaldu i još šestorici igrača bilo dozvoljeno da napuste tim i priključe se svojim reprezentacijama.

Nakon toga, Ronaldo je odigrao dvije utakmice za selekciju Portugala prije nego što je na testiranju za korona virus dobio pozitivan rezultat. On je potom odvojen od nacionalnog tima, a juče se vratio u Torino avionom za medicinsku evakuaciju.

Ronaldo će propustiti utakmicu sa Krotoneom u subotu u Seriji A i meč sa Dinamom iz Kijeva, narednog utorka u Ligi šampiona. Takođe, mogao bi da propusti i duel sa Barselonom, 28. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније