Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

27. 11. 2020. 15:34 >> 15:33

MOGUĆ POVRATAK

Selektor razgovarao sa Ibrahimovićem o reprezentaciji

Selektor fudbalske reprezentacije Švedske Jane Anderson razgovarao je sa Zlatanom Ibrahimovićem o mogućem povratku u nacionalni tim, prenijeli su danas mediji.

"Nakon što je Ibrahimović najavio mogućnost da ponovno igra za reprezentaciju, odlučio sam da se prvom prilikom sastanem s njim i razgovaramo o tome", rekao je Anderson za švedske medije.

Anderson i Ibrahimović su se sastali u četvrtak.

"Mogu da kažem da je sastanak prošao u pozitivnom tonu i dogovorili smo se da nastavimo dijalog narednih mjeseci", naveo je Anderson.

Ibrahimović se 2016. godine povukao iz reprezentacije Švedske, čiji je najbolji strijelac svih vremena sa 62 gola na 116 utakmica.

On ima 39 godina i odlično igra za Milan, koji je posle osam kola prvi u fudbalskom šampionatu Italije, čiji je Ibrahimović najbolji strijelac sa 10 golova.

Švedska će sljedećeg leta igrati na Evropskom prvenstvu u grupi sa Poljskom, Slovačkom i Španijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније