Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

06. 10. 2023. 19:13 >> 19:13

NEPOZNATA FUNKCIJA

Ibrahimovićev povratak u Milan sve izvjesniji

Zlatan Ibrahimović se navodno u petak sastao sa generalnim direktorom Milana, Đorđom Furlanijem u jednom hotelu u tom gradu, što je samo podgrijalo glasine o mogućem povratku u klub.

Zlatan se već sreo sa vlasnikom kluba Džerijem Kardinaleom sredinom septembra i posjetio je tim u "Milanelu" uoči meča u Ligi šampiona protiv Njukasla, nekoliko dana nakon teškog poraza od 5:1 u gradskom derbiju protiv Intera.

Bivši reprezentativac Švedske takođe je primijećen na "San Siru" protiv "Svraka" i tokom posljednje domaće utakmice Serije A protiv Lacija prošle nedjelje.

Furlani nije isključio Ibrahimovićev povratak u klub prije nekoliko nedjelja rekavši da bivši napadač "razmišlja o svojoj budućnosti" i da će "biti dobrodošao u klub svaki put kada poželi".

Prema pisanju italijanskih medija, današnji sastanak dokazuje da je Ibrin povratak  u klub vjerovatan scenario, kao i da su obje strane otvorene za ponovni zajednički rad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније