Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

11. 12. 2023. 15:20 >> 15:20

"POVRATAK KUĆI"

Ibrahimović imenovan za savjetnika u Upravnom odboru Milana

Nekadašnji fudbalski internacionalac Zlatan Ibrahimović postao je viši savjetnik u Upravnom odboru Fudbalskog kluba Milan, prenijela je danas italijanska ekipa.

"Moja ljubav prema Milanu je besmrtna. Zahvalan sam ljudima iz kluba što su me pozvali da se vratim. Dugo sam razmišljao o mojoj karijeri poslije fudbala i prava je odluka da započnem ovo putovanje sa RedBirdom (investicioni fond u čijem je vlasništvu klub) i FC Milan. Za mene je ovo povratak kući", izjavio je Ibrahimović.

Ibrahimović je četiri godine nosio dres Milana, u dva navrata.

"Ibrahimović će blisko sarađivati sa vlasnicima i menadžmentom Milana i igraće glavnu ulogu u sportskim i poslovnim operacijama kluba. Njegov posao će obuhvatiti razvoj igrača i promovisanje globalnog brenda i poslovnih interesa Milana, kao i podršku specijalnim projektima od strateškog značaja, uključujući i novi stadion", saopštio je klub.

Bivši švedski reprezentativac je za Milan odigrao 93 utakmice i postigao 48 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније