Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 12. 2020. 22:48 >> 23:04

LIGA ŠAMPIONA

Lajpcig nadigrao Junajted za 1/8 finala, Juve deklasirao Barsu

Lajpcig je nadigrao Mančeste junajted 3:2 i izborio plasman u osminu finala Lige šampiona. "Đavolima" ostaje da čekaju kraj meča PSŽ-a i Bašakšehira, koji je večeras prekinut, jer su gosti optužili četvrtog sudiju za rasizam. "Svecima" je dovoljan i bod za prolaz. U drugom derbiju večeri, Juventus je deklasirao Barselonu u gostima 3:0 i u nokaut fazu ide s prvog mjesta.

Lajpcig je 60 minuta dominirao i stigao do ubjedljivih 3:0. Redom su pogađali Anhelinjo, Hajdara i Klajvert, da bi Junajted potom reagovao, ali bilo je kasno.

Fernades je iz penala smanjio na 3:1,a Pogba vratio neizvjesnost. Ipak, domaćin je do kraja odbio sve nalete i zasluženo prošao dalje.

Juve se poigravao sa Barsom, uz dva gola Ronalda iz penala. Upisao se i Mekkeni, pa će italijanski tim zbog boljeg međusobnosg skora (Barsa slavila u Torinu 2:0), osminu finala dočekati sa prvog mjesta.

U istoj grupi, Dinamo je u Kijevu savladao Ferencvaroš 1:0 i obezbijedio plasman u Ligu Evrope.

U grupi E, Čelsiju je remi sa Krasnodarom 1:1 bio dovoljan za prvo mjesto. U drugom meču te grupe, Sevilja je pobijedila Ren sa 3:1.

Čelsi je prvi u grupi sa 14, Sevilja druga sa 13, Krasnodar treći sa pet, dok je Ren svoje takmičenje u Evropi završio sa jednim bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније