Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 02. 2021. 12:35 >> 12:39

TRENIRAO GA ERNAN KRESPO

Jezero dobilo pojačanje iz Argentine

Denis Brisuela (23) braniće boje kluba iz Plava u nastavku prvoligaške sezone. Ofanzivni vezista došao je iz argentinskog drugoligaša Vile Dalmine. U Jezeru s nesgtrpljenjem isčekuju oporavak povrijeđenog kapitena i štopera Eldina Dreškovića.

Ekspedicija Plavljana koja u Budvi privodi kraju zimske pripreme bogatija je za argentinskog internacionalca koji je stigao na sjever Crne Gore na preporuku zemljaka Gustava Lopesa koji je bio jedan od najboljih igrača šampionske ekipe Budućnosti 2008. godine. Brisuela je svojevremeno bio član Banfilda gdje mu je trener bio legendarni Ernan Krespo, čuveni golgeter Parme.

"Na kraćem testiranju 23-godišnji Argentinac potvrdio je da je fizički spreman i da će biti pojačanje za našu ekipu koju čeka naporno proljeće u nastojanju da sačuva prvoligaški status. Za nama su naporni treninzi u Budvi a uveliko igramo prijateljske utaknmice i uigravamo tim za predstojeće obaveze. Kiša nam je otežavala rad, kao i dosta loši tereni, ali smatram da smo ispunili zacrtano. Dolaskom Brisuele dobićemo na organizaciji igre na sredini terena. U četvrtak 4. februara u 12 sati na Stadionu Lugovi u Budvi odigraćemo prijateljsku utakmicu protiv Mornara i to će biti prilika da se uvjerimo u spremnost svih kandidata za prvi tim. Problem imamo u zadnjoj liniji, jer naš kapiten i komandant odbrane Eldin Drešković nije još potpuno spreman nakon neugodne povrede. Smatram da će se oporaviti do prvog proljećenjeg kola", ističe šef Strućnog štaba Milija Savović koji je ekipu iz Plava iz Druge lige uveo u Prvu i jesenas sa svojim iazbranicima osvojio 22 boda iz 19 utakmica.

U prvom kolu drugog dijela takmičenja u Telekom Prvoj fudbalskoj ligi 19. februara Jezero će biti domaćin ekipi Zete.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније