Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

21. 04. 2021. 23:08   >>  23:15

OPORAVIO SE OD POVREDE

Levandovski napada rekord Gerda Milera

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski vratio se danas treninzima sa ekipom, nakon što je krajem prošlog mjeseca zadobio povredu koljena.

Levandovski je pauzirao gotovo mjesec dana, propustivši obje utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, u kojima je njegov tim eliminisan.

Trener bavarskog tima Hansi Flik rekao je da se nada da će Levandovski moći da igra već u subotu protiv Majnca u Bundesligi.

Poljski napadač je ove sezone postigao 35 golova na 25 ligaških utakmica i na preostala četiri meča ima šansu da obori rekord Gerda Milera od 40 postignutih golova u sezoni 1971/72.

"Ne znam da li mogu da oborim rekord, ali nadam se da ću, kada se vratim, pokazati svoj pravi nivo od prvog minuta i odmah početi da postižem golove", rekao je 32-godišnji igrač.

Bajern u subotu gostuje ekipi Majnca u meču 31. kola Bundeslige, a pobjedom u tom meču mogao bi da osigura devetu uzastopnu titulu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније