Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 08. 2021. 20:11 >> 20:12

PREGOVORI SA INTEROM

Totenhem nudi 60 miliona funti za Martinesa

Uprava Totenhema pregovara sa Interom o angažovanju fudbalera Lautara Martinesa i spremna je da plati oko 60 miliona funti za argentinskog napadača.

Martines je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Interom, a u 38 prvenstvenih utakmica postigao je 17 golova. On je 2018. godine iz Rasinga prešao u milanski klub.

Kako je prenio Skaj, oba kluba navela su da dogovor nije postignut, a u Interu su zabrinuti jer su se već dogovorili sa Čelsijem o prodaji napadača Romelua Lukakua.

Kada se završe administrativni poslovi, Lukaku će ići na ljekarske preglede i potpisati petogodišnji ugovor sa Čelsijem.

Kako se navodi, Inter pregovara sa Romom o kupovini Edina Džeka. Milanski klub ponudio je dvogodišnji ugovor bosanskom fudbaleru, koji je dogovorio lične uslove sa Interom.

Inter želi da dovede dvojicu napadača u ljetnjem prelaznom roku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније