Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

16. 10. 2023. 12:42 >> 12:42

IGRAČ LACIJA

Imobile: Možda odem iz kluba u januaru

Kapiten Lacija Ćiro Imobile izjavio je da je možda donio pogrešnu odluku kada je u ljetnjem prelaznom roku odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

"Razmatrao sam da odem, ali sam ostao zbog Lige šampiona i Italije. Nakon ovakvog početka sezone, pogotovo poslije kritika koje dobijamo, shvatio sam da se neki moji potezi ne cijene dovoljno", istakao je napadač Lacija.

Klub iz Rima se trenutno nalazi tek na 13. mjestu na tabeli Serije A sa 10 bodova iz osam utakmica. Lacio se nalazi na drugom mjestu na tabeli grupe E sa četiri boda iz dva meča.

Fudbaleri Lacija su se našli na meti kritika navijača zbog loših igara u italijanskom prvenstvu.

"Sve ovo me boli. Možda odem iz kluba u januaru ili na kraju sezone. Moje mišljenje sada nije kao što je bilo u julu", zaključio je Imobile, koji je za Lacio odigrao 303 utakmica i postigao je 198 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније