Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г

09. 05. 2023. 16:22 >> 16:22

LIGA ŠAMPIONA

Kros odgovorio Runiju: Tako je bilo i prošle godine, pa smo osvojili LŠ

Vezista Real Madrida Toni Kros odgovorio je na izjavu Vejna Runija uoči dvomeča polufinala Lige šampiona da će Mančester Siti "uništiti" Madriđane.

Prema riječima Runija, Siti je veliki favorit u ovom dvomeču, ali Njemac ne misli tako, pa je podjsetio na prošlogodišnji duel ovih timova.

"To su pričali i prošle sezone. Skoro niko nije očekivao da ćemo osvojiti Ligu šampiona ili da ćemo stići do polufinala, ali smo je osvojili. I prošle godine je bila slična priča. Ovo ne utiče na nas, već smo dovoljno motivisani", izjavio je Kros na konferenciji za medije pred večerašnji duel.

Da podsjetimo, prošle sezone Real je u polufinalu eliminisao upravo "Građane", iako je prvi meč u Mančesteru izgubio 4:3, a u revanšu bio nadomak prolaska u finale.

Tada se Realu u živom prenosu davao sam jedan posto šanse da eliminiše Mančester, ali je Rodrigo odveo utakmicu u produžetke, u kojima je Benzema ovjerio prolazak u finale gdje su savladali Liverpul i stigli do rekordne 14. titule prvaka Evrope.

Večerašnji duel između Real Madrida i Mančester Sitija zakazan je za 21 sat na "Santijago Bernabeu" stadionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније