Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

18. 07. 2023. 20:19 >> 20:19

POTVRDIO PREDSJEDNIK KLUBA

Inter okuplja kvartet iz Barselone: Alba stiže u Majami, moguće i Suarez

Španski fudbaler Đordi Alba pridružiće se svojim bivšim saigračima iz Barselone Lionelu Mesiju i Serhiju Busketsu u Interu iz Majamija, saopštio je danas vlasnik tog MLS kluba.

"Đordi Alba će danas potpisati", izjavio je Horhe Mas poslije treninga tima sa Floride.

Ovaj 34-godišnji bivši španski reprezentativac bio je bez kluba otkako mu je istekao ugovor sa Barselonom na kraju prošle sezone.

Alba je igrao za Barselonu od 2012. godine i sa tim klubom je osvojio 18 trofeja, od čega šest titula u Primeri i Ligu šampiona 2015. godine.

Međutim, dolazak bivših igrača Barselone bi mogao da se nastavi. Kako prenose mediji, Inter je u pregovorima sa nekadašnjim napadačem "Blaugrane" Luisom Suarezom, koji trenutno nastupa za brazilski Gremio.

Navodno klub i igrač su u kontaktu već duže vrijeme i pregovori su uznapredovali, ali Gremio pravi problem zbog visine obeštećenja koje traži za Urugvajca.

Kako prenosi ESPN, Suarez je spreman da vrati ukupno 10 miliona dolara svoje zarade da bi otišao u Inter, ali Gremio želi garancije da Urugvajac neće igrati ni u jednom drugom klubu 2023. godine.

Suarez ima važeći ugovor sa brazilskim klubom do kraja naredne godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније