Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

19. 07. 2023. 19:16 >> 19:16

TRAŽIO 50 MILIONA ZA IGRAČA

Lotito se predomislio: Imobile nije na prodaju

Predsjednik Lacija Klaudio Lotitio, rekao je da najbolji igrač tog kluba, Ćiro Imobile nije na prodaju, iako je nedavno nagovijestio da bi Italijan mogao napustiti "Olimpiko" uz određeno obeštećenje.

Italijanski mediji su nedavno prenijeli informaciju da je Lacio dobio ponudu od 30 miliona eura od neimenovanog saudijskog kluba za reprezentativca Italije.

Međutim, predsjednik kluba Lotito je demantovao da su "Nebeskoplavi" ikada dobili zvaničnu ponudu za svog najboljeg igrača.

"Imobile nije na prodaju, a mi kao klub nijesmo dobili nikakvu ponudu“, rekao je Lotito.

Samo nekoliko dana prije ove izjave, Lotito je tvrdio da bi pustio igrača da ode iz Lacija, ali da je minimalna cijena za Imobilea 50 miliona eura.

Rimski klub je ovog ljeta napustio Sergej Milinković-Savić koji je prešao u Al-Hilal za 40 miliona evra, iako je prije nekoliko godina Lotito za njega tražio 140 miliona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније