Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

24. 07. 2023. 13:17 >> 13:17

NIJE U PLANOVIMA TOMASA TUHELA

Mane počeo pregovre sa Al Nasrom, još nema dogovora

Fudbaler Bajerna iz Minhena Sadio Mane razmatra ponudu saudijskog kluba Al Nasr, prenijeli su danas britanski mediji.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je poslije razočaravajuće prve sezone u Bajernu izložen kritikama, a nakon što je šampion Bundeslige platio 35 miliona funti da ga dovede u svoje redove iz Liverpula.

Bajern je otvoren da proda senegalskog internacionalca, a trener tog kluba Tomas Tuhel je izjavio da Mane nije ispunio očekivanja, prenio je BBC.

Mane je, kako se navodi, pregovarao sa Al Nasrom, ali dogovor još nije postignut.

Ako se preseli u Saudijsku Arabiju, Mane bi zaigrao sa bivšim igračima Mančester Junajteda Kristijanom Ronaldom i Aleksom Telesom, kao i sa hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem.

Poslije uspješnog perioda na Enfildu gdje je osvojio Ligu šampiona i Premijer ligu, Mane je prošlog ljeta otišao u Njemačku navodeći da je "pravo vrijeme za izazov".

Njegovo vrijeme u Bajernu je počelo da otkucava nakon izvještaja da je udario saigrača Liroja Sanea poslije poraza od Mančester Sitija u Ligi šampiona u aprilu, zbog čega je bio na kratko izbačen iz ekipe i novčano kažnjen.

Mane je prošle sezone odigrao 38 utakmica u dresu Bajerna, a postigao je 12 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније