Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 08. 2023. 15:58 >> 16:00

NASLIJEDIO HADžIBEGIĆA

Kodro novi selektor reprezentacije BiH

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine imenovao je danas Meha Kodru za novog selektora "A" reprezentacije.

Kodro je na klupi zamijenio Faruka Hadžibegića, koji je smijenjen poslije loših rezultata na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

"Naš veliki cilj je odlazak na 'EURO', a želimo i da igračima vratimo samopouzdanje za koje imam osjećaj da je poljuljano, te da vratimo povjerenje javnosti u reprezentaciju, u naše igrače. Mislim da su to stvari koje mogu ići paralelno jedna uz drugu i nadam se da ćemo svi učiniti sve da ostvarimo taj cilj", rekao je Kodro, prenio je FS BIH.

Bosna i Hercegovina poslije četiri odigrane utakmice u Grupi J zauzima četvrto mjesto sa tri boda.

"Sve se može promijeniti u naredne dvije-tri utakmice. Jedna od velikih mojih želja je da dođemo u novembarski ciklus sa šansama da zavisimo od nas samih", istakao je 56-godišnji trener.

Kodro je u igračkoj karijeri nastupao za Velež, Real Sosijedad, Barselonu, Tenerife, Alaves i Makabi iz Tel Aviva, a za reprezentaciju BIH odigrao je 13 utakmica i postigao tri gola.

Selekciju BIH vodio je 2008. godine na dvije utakmice, a između ostalog je bio trener Sarajeva i švajcarskog Serveta.

BIH naredni meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra 8. septembra na gostovanju protiv Lihtenštajna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније