Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

01. 09. 2023. 15:35 >> 15:36

BEK REPREZENTACIJE

Vukčević novi igrač Huareza

Bek fudbalske reprezentacije Crne Gore Andrija Vukčević dogovorio je saradnju sa ekipom Huareza iz Meksika, koja je trenutno treća na tabeli u šampionatu te države.

Vukčević je bio u sastavu Riejke za meč protiv Lila u kvalifikacijama za Ligu konferencija, čime je oduševio sve u Rijeci.

Počeo je meč sa klupe, a od 46. minuta do kraja produžetaka proveo je meč na terenu, u pokušaju da obezbijedi Rijeci plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Rijeka na kraju nije uspjela da obezbijedi prolaz, ali je Vukčević svojim potezom oduševio sve u Rijeci.

"To je bila njegova posljednja utakmica za Rijeku. Razgovarali smo sa njim, momak je juče trebalo da odleti, ali je odlučio da ostane i pomogne", objasnio je trener Rijeke Željko Sopić, a prenosi portal "Index".

Nastavio je...

"Jutros smo mu dali zasluženi aplauz, pokazao je koliko voli ovaj grad. Nije uopšte ni razmišljao o svom zdravlju, a znamo da ide u Meksiko", istakao je Sopić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније