Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

16. 09. 2023. 15:42 >> 15:44

PREMIJER LIGA

Liverpul preokretom do tri boda protiv Vulvsa

Fudbaleri Liverpula savladali su Vulverhempton na gostovanju 3:1 u 5. kolu Premijer lige.

S obzirom na to da su imali odličan start sezone, Liverpul je važio za sigurnog favorita na uvijek neugodnom gostovanju u Zapadnom Midlentsu.

Vulvsi su, uprkos brojnim odlascima ovog ljeta, sa trenerom Gerijem O'Nilom pronašli način da igraju protiv kvalitetnijih ekipa, pa je tako bilo i danas protiv Liverula.

Sjajna asistencija Pedra Neta u sedmom minutu pronašla je Čan-Hi Hvanga za vođstvo domaćih koji su nastavili da terorišu odbranu rivala. Klopov tim je bio potpuno neorganizovan defanzivno, dok nisu pronalazili adekvatno rješenje u napadu sve do završnice prvog poluvremena kada je Žoze Sa imao posla.

Morao je Klop da unese više energije. Luis Dijaz je dobio priliku na startu prvog poluvremena, a ubrzo je stiglo i izjednačenje. Mohamed Salah je odlično proigrao Kodija Gakpa koji je ispratio akciju i proslijedio loptu iza leđa portugalskog golmana. Imao je Liverpul poslije toga još nekoliko dobrih šansi. Darvin Nunjez je bio taj koji je ponovo mogao da im donese preokret, ali Sa je bio maestralan.

Pritiskao je Liverpul, znatno se promijenila situacija na „Moliou“ i taman kada su domaći uspjeli da dođu do predaha, uslijedio je preokret.

Endi Robertson je bio začetnik kontre koja se dogodila zahvaljujući greški Hosea Sa. Odigrao je akciju sa Salahom i to na desnoj strani terena za mirnu egzekuciju! Već četvrta asistencija Egipćanina u sezoni. Ali, tu nije bio kraj. U 90. minutu poslije nove kontre, Salah ostavlja pas za Harvija Eliota čiji savršen udarac od stative završava u golu za nova tri boda „crvenih“.

Liverpul stiže do četvrtog trijumfa i do 13. boda što ih trenutno čini liderima. Vulvsi su na 15. mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније