Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

18. 09. 2023. 20:21 >> 20:58

"UVIJEK SA NAMA"

Berluskoni dobio počasno mjesto na stadionu Monce

Monca je otkrila ploču na svom stadionu na mjestu gdje je do svoje smrti sjedio predsjednik kluba, Silvio Berluskoni, nakon što ih je prvi put uveo u Seriju A.

Zlatna ploča je postavljena na njegovo sjedište na stadionu "U-Pauer" u Monci na kojoj je ugraviran jedan od njegovih najpoznatijih citata: "Ko vjeruje da će se boriti, ko vjeruje da prevazilazi sve prepreke, ko vjeruje da će pobijediti!".

Uz ovu objavu na društvenoj mreži X, klub je stavi opis: "Silvio Berluskoni, uvijek sa nama". 

Berluskoni je preuzeo klub kada je još bio u nižim ligama 2018. godine i spasio ga od stečaja, a kasnije uveo iz Serije C1, u Seriju B nakon 19 godina, prije nego što su napravili istorijski iskorak u Seriju A 2022. godine.

Berluskoniju je u Monci pomagao i izvršni direktor Adrijano Galijani, sa kojim je saradđivao u Milanu 31 godinu i za to vrijeme, praktično su osvojili svaki mogući trofej.

U trenutku smrti 12. juna 2023. bio je pet godina predsjednik i vlasnik Monce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније