Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н. Шофранац

26. 09. 2023. 16:36 >> 16:37

MEČ POSEBNIH EMOCIJA

Večeras Juventus-Leće, šmek Korvina i crnogorskih talenata

Gazeta je objavila razgovor sa Mirkom Vučinićem uoci večerašnjeg meča Juve-Leće, osvojio je tri skudeta s Juventusom, a u Lećeu igrao već sa 17 godina i sad tamo živi.

Upozorio je Juve večeras na Krstovića, uporedio ga sa Boksićem i još jednom otkrio razgovor sa Korvinom koji ga je ljetos pitao za njega.

Tada je simulirao cijenu od 12 miliona a zapravo ga je doveo za 3,8. Ali Mirko mu je i tada rekao da plati svih 12 ako treba i to ga je ubijedilo.

Korvino je doveo i Mirka još 2000.godine u Leće iz Nikšića, tada je otkrio i Bozinova kad je imao samo 14 godina, tada isto i Berbatova, prošao i preglede u Lećeu ali se nešto izjalovilo, o njemu se kasnije puno čulo.

Onda je doveo i Sevantona i Ledezmu, isto našeg Poleksića, a čak i prije tih sjajnih dana u Lećeu lansirao je tinejdžera baš iz Lećea Fabricija Mikolija u nizerazrednom Kazaranu, a kakav je to as postao.

Onda je 2005.godine prešao iz Lećea u Fiorentinu, i tamo je doveo Jovetića 2008, a onda i Ljajića, Avramova, Nastasića, Kuzmanovića, ali i Mutua, Đilardina, Tonija..

Otišao je iz Firence 2012, ali se vratio 2016 i odmah doveo izuzetno mlade Vlahovića i Kjezu koji su večeras tándem Juventusa koji će igrati protiv Krstovića, a zatim i Milenkovića, uvijek mnogo mladih sa ovih prostora. Tako da je večeras meč posebnih emocija..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније