Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

29. 09. 2023. 16:56 >> 16:56

ČETIRI KANDIDATA ZA SKUDETO

Pioli odbacuje ideju da je Milan favorit za titulu

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli odbacio je danas ideju da je njegov tim favorit za titulu u italijanskom šampionatu.

"Razgovaraćemo o tome ponovo u maju", rekao je Pioli na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Lacija.

Milan je trenutno drugi na tabeli Serije A sa 15 bodova, koliko ima i prvoplasirani Inter. Odmah iza njih nalazi se Juventus sa 13 bodova.

"Postoje četiri tima koja se bore za titulu. Po meni, Juventus je favorit jer ne igra evropska takmičenja i to će im donijeti nekoliko bodova", rekao je Pioli.

Milan je u četvrtom kolu ubjedljivo poražen od Intera (5:1), ali se u srijedu ponovo izjednačio sa gradskim rivalom koji je izgubio od Sasuola.

"Derbi nije bio naš najbolji trenutak, ali nam je omogućio da krenemo iznova. Ono što trenutno radimo nije savršeno, ali smo dobri. Želimo da nižemo dobre rezultate kako bismo bili konkurentni i u ligi i Ligi šampiona. U tom smislu, subotnji meč je veoma važan", rekao je Pioli.

Utakmica sedmog kola Serije A između Milana i Lacija na programu je sjutra od 18.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније