Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

27. 11. 2023. 18:20 >> 18:20

LIGA ŠAMPIONA

Pioli: Meč sa Dortmundom ključni za prolaz u osminu finala

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli rekao je danas da je za njegovu ekipu predstojeća utakmica protiv Borusije iz Dortmunda prekretnica grupne faze Lige šampiona.

"To je veoma, veoma važna utakmica, bez sumnje prekretnica ove grupne faze", rekao je Pioli na konferenciji za novinare u Milanu.

Fudbaleri Milana igraju u utorak od 21 čas na svom terenu protiv Borusije iz Dortmunda, utakmicu petog kola Grupe F u Ligi šampiona.
Pioli, koji je preuzeo ekipu 2019. godine, nije želio da priča o svojoj situaciji, ali mnogi u tom klubu smatraju da je predstojeća sedmica ključna za njega, jer ekipu očekuju tri utakmice u osam dana.

Prvu je njegova ekipa završila pobjedom, protiv Fiorentine 1:0 u Seriji A, čime je prekinut niz od četiri meča bez pobjede.

Poslije četiri kola, Milan je treći na tabeli Grupe F sa pet bodova. Prvoplasirana Borusija Dortmund ima sedam, Pari Sen Žermen ima šest, a poslednjeplasirani Njukasl četiri boda.

"Cilj u ovoj sezoni bio je da budemo konkurentni u ligi i u Ligi šampiona. Sada je to slučaj i želimo da tako ostane", naveo je Pioli, koji je predvodio Milan do šampionske titule u Seriji A u sezoni 2021/2022.

Milan je u prošlom kolu pobijedio Pari Sen Žermen sa 2:1.

"Ta utakmica mora da nam bude primjer, pošto čak i kada smo gubili, ostali smo složni kao ekipa, uz mnogo volje i snage", dodao je trener crveno-crnih.

On je rekao i da očekuje podršku navijača.

"Njemci možda imaju 'žuti zid' u Dortmundu, ali ne znaju šta mogu da očekuju kada dođu na San Siro. Naši navijači će nas podržavati od prvog do posljednjeg minuta", naveo je Pioli.

U drugoj utakmici u toj grupi Pari Sen Žermen će u utorak uveče dočekati Njukasl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније