Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 12. 2023. 18:15 >> 18:15

MILAN PROTIV SASUOLA ZA KRAJ 2023.

Pioli: Ne plašim se za posao, ali svi možemo bolje

Trener Milana Stefano Pioli kazao je da ne brine za svoj posao, ali da je činjenica da je ekipa u krizi.

Milan nakon 17 kola u Seriji A zaostaje 11 bodova za liderom Interom, dok je takmičenje u Ligi šampiona završio u grupnoj fazi.

"Nisam zabrinut za posao, ali činjenica je da svi možemo bolje. Moramo uvijek da napustimo teren znajući da smo dali sve od sebe. Pravili smo greške koje su uticale na rezultat u prethodnim mečevima. Pozitivna stvar je što smo pravili dosta šansi. Želim da tim ostvari pun potencijal", rekao je Pioli.

Milan u posljednjem meču u 2023. dočekuje Sasuolo i bez obzira na sve imaće veliku podršku navijača, jer je "San Siro" rasprodat.

"To je potvrda da imamo nevjerovatne navijače. Što je najvažnije, možemo ih čuti u najtežim momentima kako nam daju podršku. To je ozbiljno nasljeđe i moramo ga čuvati jer je to rijetkost.", istakao je Pioli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније