Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

10. 10. 2023. 17:46 >> 17:46

PREDSJEDNIK NAPOLIJA U SVOM STILU

De Laurentis: Dobro je što Luis Enrike nije došao u Napulj

Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis kazao je da je ispalo dobro što Luis Enrike nije prihvatio njegov poziv da preuzme ekipu nakon odlaska Lućana Spaletija, prenose italijanski mediji.

Spaleti je na kraju prošle sezone postao selektor Italije, a klub iz Napulja je preuzeo Rudi Garsija.

"Siguran sam da ćemo se i ove sezone do samog kraja boriti za titulu šampiona. Tokom ljeta bio sam u kontaktu sa nekoliko trenera. Tijago Mota nije želio da dođe, a odradio sam i nekoliko razgovora sa Luisom Enrikeom. Hvala bogu što nije došao u Napulj, pogledajte šta radi sa Pari Sen Žermenom", rekao je De Laurentis.

On se osvrnuo na to da se Superkup Italije ponovo igra u Saudijskoj Arabiji.

"Da li vidite šta se događa u Izraelu? Siguran sam da će biti zabranjeno da se leti iznad tog regiona. I sada da mi idemo tamo da bi neko zaradio par miliona više? Igrajmo na Olimpijskom stadionu u Rimu", zaključio je predsjednik Napolija.

Napoli se trenutno nalazi na petom mjestu na tabeli sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније