Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

26. 01. 2024. 21:01 >> 21:01

PREDSJEDNIK NAPOLIJA NAJAVIO

De Laurentis: Osimen napušta Napoli na ljeto - Real, PSŽ ili Engleska...

Predsednik i vlasnik italijanskog fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentis izjavio je danas da će nigerijski napadač Viktor Osimen ovog ljeta napustiti klub.

"Znamo da će na ljeto otići u Real Madrid, Pari Sen Žermen ili neki engleski klub. Sve to znamo još od prošlog ljeta, zato su pregovori o produženja ugovora bili tako dugi", rekao je De Laurentis.

Osimen (25) je krajem decembra produžio ugovor na godinu dana, do 2026. godine. Prema pisanju italijanske štampe ovaj ugovor prati oslobađajuča klauzula od 130 miliona eura.

On je proglašen za najboljeg igrača Afrike 2023. godine, a u Napoli je stigao 2020. godine iz Lila i postigao je 67 golova na 119 mečeva u svim takmičenjima za Napoli.

Prošle sezone, Osimen je sa 26 golova predvodio Napoli do treće titule prvaka Italije u klupskoj istoriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније