Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 02. 2024. 15:23 >> 15:22
Čitaj mi:

ITALIJANSKI MEDIJI

Predsjednik Napolija želi da angažuje Piolija

Predsjednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentis razmatra mogućnost da angažuje trenera Stefana Piolija, koji će najvjerovatnije ovog ljeta napustiti Milan.

Pioli je pod pritiskom u Milanu jer je ekipa zaostala u borbi za titulu i eliminisana je iz Lige šampiona. Uprkos tome što ima ugovor do juna 2025. godine, italijanski mediji prenijeli su da se očekuje da će Pioli napustiti San Siro na ljeto.

Kao moguće zamjene pominju se Antonio Konte i Đulen Lopetegi.

Kako je prenio Il Matino, De Laurentis je poštovalac Piolija i razmatra da ga angažuje na ljeto umjesto Valtera Macarija.

Predsjednik Napolija cijeni trenerovu fleksibilnost, vještine upravljanja i uspjeh na klupi Milana, dodaje se.

Pioli je jedan od plaćenijih trenera, više nego što su u Napoliju navikli. On trenutno u Milanu prima oko četiri miliona eura po sezoni, više nego što su u Napulju primali Lućano Spaleti (2,8 miliona) i Rudi Garsija (tri miliona).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније