Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

13. 11. 2023. 14:35 >> 14:35

UOČI KRAJA CIKLUSA KVALIFIKACIJA

Problemi za Radulovića: Marušić propušta Litvaniju, povrijedio se Petković

Uoči preostala dva duela naše fudbalske reprezentacije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvu, selektor Miodrag Radulović ima probleme sa rosterom.

Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera, bek Lacija Adam Marušić gotovo sigurno propušta duel sa Litvanijom, a hoće li biti u pogonu za gostovanje Mađarskoj zavisi od pregleda koji su danas zakazani.

I golman Danijel Petković se povrijedio juče na zagrijavanju, pa propušta sigurno oba duela.

Povrede su udaljile i Mugošu i Bakića koji takođe propuštaju poslednje dvije utakmice reprezentacije u kvalifikacijama.

Od ranije je poznato da meč sa Litvancima u Podgorici propušta Stefan Savić zbog parnih kartona.

Za sada selektor Radulović je iz mlade reprezentacije u A selekciju prekomandovao mladog fudbalera Vojvodine Andriju Radulovića, kao i talentovanog golmana belgijskog Lomela Nikolu Ivezića.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore kvalifikacioni ciklus završiće mečevima sa Litvanijom 16. novembrom u Podgorici i Mađarskom tri dana kasnije u Budimpešti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније