Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 11. 2023. 15:25 >> 16:50

BUNDESLIGA

Bjelica preuzeo Union Berlin

Njemački Bundesligaš Union Berlin potpisao je danas ugovor sa hrvatskim stručnjakom Nenadom Bjelicom.

On će zamjeniti Ursa Fišera koji je za pet godina, koliko je vodio "Gvozdene" iz Berlina, napravio od njih hit Bundeslige i izborio ove godine nastup u Ligi šampiona.

Međutim ova sezona je nevjerovatan pad u igri Uniona, u Bundesligi samo sedam bodova iz 12 kola, imaju devet poraza i u zoni su ispadanja.

Ni Liga šampiona nije puno dobrog donijela, iako teška grupa, sa Real Madridom, Napolijem i Bragom, ali osvojen samo jedan bod.

Bjelica je sa druge strane ove godine preuzeo Trabzon, ali je nakon serije loših rezultata dobio otkaz.

"Union je vrlo dobro vođen klub u jednoj od najboljih evropskih liga. Moj posao je izvesti momčad iz teške faze i ponovno pokazati njihovu snagu. Veselim se ovom izazovu. Želim vidjeti dobro organizovan, aktivan i dominantan fudbal i igrače koji su spremni preuzeti odgovornost. Od sada ćemo zajedno raditi na tome", rekao je Bjelica prilikom potpisivanja ugovora.

Ranije danas insajderi su javljali da je legenda Real Madrida i španske reprezentacije Raul blizu kluba, ali to se na kraju nije desilo, jer Španac vidi sebe i dalje u mlađim kategorijama Reala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније