Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

01. 12. 2023. 19:38 >> 19:39

ODUŠEVLjEN IGRAMA

Mijatović: Belingem igra kao da je tu deset godina

Džud Belingem pruža odlične partije u dresu Real Madrida. Igrama mladog Engleza oduševljen je Predrag Mijatović, legenda tima iz Madrida.

Bivši reprezentativac Jugoslavije istakao je da se radi o sjajnom fudbaleru koji se ponaša na terenu kao da je već deceniju u dresu “merengesa”.

“Nevjerovatan je način na koji se prilagodio, kako igra i kako se povezao sa saigračima koji imaju velike karijere, osvojivši pet titula prvaka Evrope. Način na koji je uspio da se poveže sa Real Madridom od prvog minuta govori mi da je veoma inteligentan momak i da je predodređeno da bude fudbaler Reala. I dalje ne mogu da vjerujem da se ovo događa. Dva mjeseca takmičenja a već igra i ponaša se kao veteran, kao da je tu već deset godina”, rekao je Mijatović za španski “AS”.

Nije impresioniran samo igrama engleskog reprezentativca.

“Mi koji smo igrali u ovom klubu znamo koliko je to komplikovano, veoma teško, i to govori mnogo stvari o njemu. Međutim, na mene najjači utisak, osim pogodaka i nastupa, ostavlja njegovo ponašanje i veza sa klubom, navijačima. Nikad niko nije to uspio tako brzo i tako dobro”, zaključio je Predrag Mijatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније