Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 04. 2014. 22:46 >> 22:47

BAJERN I BORUSIJA

"Hladni rat" njemačkih velikana

Izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da je tom klubu dosta medijskog rata sa rivalom Borusijom iz Dortmunda, kao i da više neće pokušavati da održi dobre odnose sa "milionerima".

"Nas više ne zanimaju nikakvi 'mirovni razgovori' i nećemo se baviti zajedničkim sastancima i večerama. To znači da nećemo imati ni tradicionalne večere dan uoči međusobnih mečeva. To je poštenije, nego da se pravimo kako se poštujemo. Ako to znači da imamo hladne odnose sa Dortmundom, neka bude. U prošlosti smo imali slične situacija se Kelnom i Verderom. Nijesmo ovdje da bismo mazili jedni druge", oštro je poručio Rumenige u izjavi za "Bild".

Prepucavanje dva kluba traje već mjesecima, a nedavno je direktor "milionera" Hans-Joakim Vacke rekao da Bajern nije odigrao veliku ulogu u ponovnom jačanju kluba iz Dortmunda, iako su Bavarci svojevremeno pozajmili dva miliona eura, kada je Borusija bila u krizi.

Vacke je kritikovao Bajern jer je Borusija morala da vrati tu pozajmicu uz kamatu od osam posto.

Prvi čovjek Borusije kritikovao je i doskorašnjeg predsjednika Bajerna Ulija Henesa, koji je nedavno osuđen na zatvorsku kaznu zbog utaje poreza.

Ekipe Bajerna i Borusije sastaće se 17. maja u finalu njemačkog Kupa u Berlinu, a njihov sukob tinja od prelaska Marija Gecea u redove minhenskog tima, u koji na ljeto stiže i Robert Levandovski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније