Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

29. 01. 2024. 14:29 >> 14:29
Čitaj mi:

NAKON IZJAVE KLOPA

Van Dajk: Mnoge stvari će se promijeniti, nisam siguran za budućnost

Kapiten fudbalera Liverpula Virdžil van Dajk nije siguran u svoju budućnost na "Enfildu", kazao je medijima poslije jučerašnje utakmice sa Noričem u FA kupu.

Bilo je sve tako mirno za navijače Liverpula do petka, 26. januara 2024. godine kada je Jirgen Klop saopštio javnosti da od ljeta više neće voditi ovaj klub.

Šok, ne samo za one koji žive za tu crvenu boju, već i za čitav fudbalski svijet budući da je Njemac vezan ugovorom do 2026. No, operativci kluba su sada na ozbiljnom ispitu da pronađu profil koji bi mogao da zamijeni Jirgena Klopa, ali to ne bi trebalo da bude jedini problem za njih.

Naime, Virdžil van Dajk bi takođe mogao da ode sa "Enfilda". Holanđanin je upitan da li će biti dio nove ere Liverpula.

"To je veliko pitanje. Trenutno ne znam. Klub ima težak posao u svojim rukama, mnoge stvari će se promijeniti. Vrlo sam znatiželjan da vidim u kojem će smjeru ići. Vidjećemo našu situaciju", rekao je jedan od najboljih defanzivaca 21. veka.

Svi ključni fudbaleri su, prema informacijama iz Engleske, željni da vide šta rukovodstvo planira i da li će klub imati istovjetne ambicije i u budućnosti. Takođe, vrlo je bitno ko će postati novi menadžer.

"Atletik" javlja da vlasnici Liverpula imaju dva imena na spisku u ovom trenutku - Ćabija Alonsa i Roberta de Zerbija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније