Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 03. 2013. 19:58 >> 19:49
1

ODLAZAK

Čelzi gubi 35 miliona funti zbog Toresa

Izgleda da je vlasnik Čelzija Roman Abramoić presjekao, pa će Fernando Tores na ljeto napustiti "Stamford Bridž".

Prema tvrdnjama "Dejli Ekspresa" u Čelsiju su izračunali gubitak.

Španac je plaćen 50 miliona funti, "plavci" su spremni da ga prodaju za 15, što je ogroman gubitak, ali očigledno da su se već pomirili sa tim.

Abramovič želi da napravi mjesta za Falkaoa, "El Ninjo" bi mogao da bude dio dogovora, tim prije što želi da se vrati u bivši klub, a poslije 26 mjeseci u Londonu,  jasno mu je da u Čelsiju nema budućnost.

Anži se sprema da uputi ponudu, ali je Španac nezainteresovan da ode u Rusiju, čak i za veliki novac.

Zanimljivo je da Tores nije dao gol od 23. decembra, a sjutra protiv Junajteda će biti na klupi, jer je prvi izbor Beniteza Demba Ba.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније