Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ BETA ]

22. 02. 2024. 19:07 >> 19:08
Čitaj mi:

ENGLESKI GOLMAN

Hart na kraju sezone završava karijeru

 Engleski fudbalski golman Džo Hart završiće karijeru na kraju sezone, objavio je danas njegov klub Seltik.

Bivši golman reprezentacije Engleske i Mančester sitija napuniće 37 godina kada njegov trogodišnji ugovor istekne na ljeto.

Hart je seniorsku karijeru počeo u aprilu 2004. godine u Šruzberiju, a igrao je još za Barnli i Totenhem, kao i na pozajmicama u Trenmeru, Blekpulu, Birmingemu, Torinu i Vest Hemu. Odigrao je gotovo 700 utakmica.

"Džo je imao fenomenalnu karijeru i znam da će mnogo nedostajati fudbalu kada se povuče na ljeto. Za sve što je uradio, Džo zaslužuje velike pohvale i čestitke, bio je briljantan u Seltiku i za igru na najvišem nivou, na domaćem i međunarodnom planu", rekao je trener Seltika Brendan Rodžers za klupski sajt.

On je dodao da je sa Hartom lijepo sarađivati, da je tokom karijere bio dobar saigrač i da je njegova radna etika primjer za svakoga u fudbalu.

"I dok će to biti gubitak na terenu, znam da će u nekom obliku ostati u fudbalu. Fudbal će uvijek biti dio njegovog života. Potpuno razumijem i poštujem Džoove razloge i što je to stavio do znanja klubu i navijačima. Takođe, znam da će istim intenzitetom i zalaganjem nastaviti da radi do kraja sezone, po čemu je uvijek bio poznat", naveo je trener Seltika.

Hart je igrao za mlade reprezentacije Engleske, a za A tim odigrao je 75 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније