Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

27. 02. 2024. 18:26 >> 18:26
Čitaj mi:

POČEO 19 UTAKMICA

Gvardiola: Griliš će se vratiti u prvi tim kada popravi igru

Trener Mančester sitija, Pep Gvardiola rekao je da će se fudbaler Džek Griliš vratiti u prvi tim kada popravi igru.

Griliš je prošle sezone, u kojoj je Siti osvojio triplu krunu - Premijer ligu, Ligu šampiona i FA kup, počeo 41 utakmicu. Ove sezone bio je starter u 19 mečeva, od čega sedam u Premijer ligi.

"On je isti fudbaler, ima istog trenera i način kojim igramo se nije promijenio. Radi se samo o njegovoj igri. To je drugačije", rekao je Gvardiola, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Griliš je ove sezone bio starter u Komjuniti Šildu, Super kupu Evrope i u dvije utakmice na Svjetskom klupskom prvenstvu u Saudijskoj Arabiji.

Posljednju utakmicu u Premijer ligi počeo je 30. decembra protiv Šefild junajteda, kada ga je zamijenio mladi Oskar Bob poslije 52 minuta.

Griliš je 2021. godine iz Aston Vile za 100 miliona funti prešao u Siti.

"Od prvog dana sam govorio da nam je potreban. On ima poseban kvalitet za naš tim, ali od njega zavisi. Nadam se da će moći da igra dobro u posljednja tri mjeseca", naveo je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније