Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 03. 2024. 18:12 >> 18:12
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Ten Hag: Nijedna ekipa ne bi mogla da izdrži ovolike probleme sa povredama

 Trener fudbalera Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je danas da bi u prvih 100 utakmica na klupi tog kluba pobijedio u  75, da nije bilo problema sa povredama igrača, za koje je ocijenio da nijedna ekipa ne bi mogla da izdrži.

Ten Hag je u drugoj sezoni u Junajtedu i pod velikim je pritiskom zbog loših rezultata pošto je ekipa šesta na tabeli sa 44 boda, 19 manje od vodećeg Liverpula. On je u 100. utakmici na klupi mančesterskog kluba prošlog vikenda izgubio od gradskog rivala Sitija 1:3.

Poslije odsustva zbog povreda u ekipu će se vratiti Markus Rašford i Džoni Evans, ali je povrijeđenim igračima priključio Omari Forson, prenio je Skaj.

"To je dobra vijest, Rašford i Evans su se oporavili poslije derbija, pa su na raspolaganju. Ostalo je isto, osim što je ispao Omari Forson. Mislim da će se uskoro vratiti Mejson Maunt, posle reprezentativne pauze. Za sljedeću nedjelju, nadam se da će se neki igrači vratiti. Očekujem da će za utakmicu protiv Liverpula tu biti Hari Megvajer, Aron Van-Bisaka, a slično i za Rasmusa Hojlunda", naveo je Ten Hag.

Junajted će narednog vikenda igrati protiv Liverpula u četvrtfinalu FA kupa i to je posljednja prilika ekipe da osvoji trofej.

U prvoj sezoni Ten Hag je osvojio Liga kup sa Junajtedom i predvodio ekipu do trećeg mjesta u Premijer ligi, a ekipa je trenutno šesta sa 11 bodova zaostatka za Aston Vilom na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu šampiona.

Holandski trener rekao je da bi ostvario i više od 61 pobede u prvih 100 utakmica u Junajtedu, da nije bilo velikih problema sa povredama.

"Zamislite da smo imali više igrača na raspolaganju, ne toliko problema sa povredama, lako bi to bilo 70 ili 75 pobjeda i to govori o blistavoj budućnosti ovog tima kada su igrači na raspolaganju.

Duže su povrijeđeni Lisandro Martines, Entoni Marsijal, Luk Šo i Tajrel Malasija.

"Nijedna ekipa ne bi sa time mogla da se nosi, sa toliko povreda. Igramo na maksimalnom nivou ako uzmete u obzir raspoloživost igrača, pa kada vam nedostaje toliko ključnih igrača u mnogim djelovima sezone, onda rezultati i igra neće biti isti kao kada su oni na raspolaganju. Vidjeli smo u januaru i februaru, kada su bili na raspolaganju, da su nastupi bili veoma dobri", rekao je Ten Hag.

Mančester junajted će u subotu igrati na svom terenu protiv Evertona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније