Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

18. 03. 2024. 21:08 >> 22:24
Čitaj mi:

PIŠU ITALIJANSKI MEDIJI

Alegri napušta Juventus na kraju sezone

Mediji u Italiji objavili su da će Masimilijano Alegri napustiti klupu Juventusa na kraju sezone.

Alegriju je ostalo još godinu ugovora, njegov agent je ranije rekao da, ukoliko se trofejnom treneru ne ponudi produžetak saradnje, neće ostati na klupi Juventusa.

Kako stvari trenutno stoje u upravi „stare dame“ nisu raspoloženi za produženje saradnje, prenose „Tutosport“ i „Gazeta".

Razlog je loša forma torinskog tima, koji je prije mjesec još bio kandidat za titulu. A onda je u narednih osam utakmica zabilježio samo jednu pobjedu i pao sa drugog na treće mjesto u Seriji A.

U slučaju otkaza Alegriju, Juventus bi morao da isplati italijanskom stručnjaku 20 miliona eura. Očekuje se dogovor dviju strana, jer Alegri ne želi da ostane bez produžetka ugovora, a kako pišu mediji u Italiji već ga čeka unosna ponuda iz Saudijske Arabije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније