Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

20. 03. 2024. 12:24 >> 12:24
Čitaj mi:

PRIJATELJSKI MEČ

Budućnost u subotu gostuje Bešiktašu

Fudbaleri Budućnosti se nakon kratkog predaha danas vraćaju radnim obavezama, a pred odlučujuće bitke u prvenstvu od 30. marta dogovoren je prijateljski meč protiv najvećeg rivala u novijoj istoriji kluba - Bešiktašem.

Meč je zakazan da subota 23. mart u 14.00 sati u Kampu Bešiktaša, dok je za nedjelju planiran povratak u Podgoricu.

“Budućnost je tokom priprema u Antaliji ostvarila prijateljski kontakt sa jednim od najvećih turskih klubova, već tada se razgovaralo o mogućnosti igranja sparing meča u martu, sve kockice su se sklopile prije nekoliko dana, a Bešiktaš je sa zadovoljstvom pristao kako na utakmicu, tako i da našem klubu ustupi svoj Kamp za sve moguće potrebe”, navode iz Budućnosti.

“Plavo – bijeli“ će protiv “crno – bijelih” tražiti pravu formu za nastavak nacionalnih takmičenja u kojima se bore za pehar na oba fronta, ali i polako se prilagođavati na takmičarski ritam koji ih čeka u Evropi tokom ljeta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније