Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 03. 2024. 14:02 >> 14:03

"NASTAVITI U OVOM RITMU"

Vešović: Za kratko vrijeme smo prihvatili ono što Prosinečki traži

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović kazao je da je ekipa uspjlea da za kratko vrijeme usvoji sve one zahtjeve koje traži novi selektor Robert Prosinečki, te da je kao plod svega toga došla dobra igra i pobjeda nad Bjelorusijom u prijateljskom meču u Antaliji 2:0.

"Mislim da moramo da budemo zadovoljni. Bila je dobra motivacija, koncentracija, zalaganje na terenu i borba, a na sve to došli su igra i posjed... Mislim da smo dosta dobro u određenim situacijama kontrolisali utakmicu, posebno u prvom poluvremenu", istakao je Vešović i dodao:

"Mislim da smo dosta dobro izlazili iz presinga protivnika, sa posjedom i pasovima, stvarali smo šanse i postigli golove iz lijepih akcija, što je i najbitnije, jer je i selektor najavio da ćemo dosta da radimo na tom segmentu da lopta bude u našem posjedu", kazao je naš desni bek.

Poručuje Vešović da sada ekipa u kontinuitetu treba da pruža dobre partije...

"Nije bilo dosta vremena da se uigramo i da uvježbamo sve što je selektor zamislio... Ipak, u kratkom periodu smo prihvatili to što je tražio od nas. Tokom dva-tri treninga smo radili na tome i rekao bih da smo sve dobro prezentovali. Treba samo da nastavimo u ovom ritmu", naglasio je Vešović.

"Sokole" u Antaliji u ponedjeljak čeka duel protiv Sjeverne Makedonije.

"Sigurno da će nas sada čekati kvalitetniji protivnik u odnosu na Bjelorusiju, jer se radi o dobroj reprezentaciji, sa dobrim igračima i kao ekipa su dosta napredovali... U svakom slučaju još jedna dobra provjera i šansa da se novi momci pokažu, kao i probamo da igramo još bolji fudbal i da na kraju svi budemo zadovoljni sa ovim ciklusom", zaključio je Vešović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније