Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

22. 03. 2024. 17:29 >> 17:31
Čitaj mi:

NAKON REMIJA

Rakojević: Moramo da igramo puno brže i jednostavnije

Mlada fudbalska reprezentacija odigrala je jednu od najslabijih utakmica i remizirala sa Jermenijom bez golova u kvalifikacijama za Evropsko prvnestvo.

Selektor, Nikola Rakojević, kazao je nakon meča za RTCG da je duel bio sličan kao u Jermeniji.

“Preslikana utakmica iz Jermenije. Oni su imali posjed lopte, incijativu, ali su stvorili samo jednu ili dvije šanse, dok smo mi iz jedne ili dvije dobre prilike mogli da stignemo do pobjede. Bili smo spori u prijemu i predaji lopte, imali smo dosta tehničkih grešaka. Trenutno stanje je takvo kakvo jeste. Odmorićemo se i pokušati da u utorak savladamo Finsku“, rekao je Rakojević. 

Crnu Goru u utorak očekuje deul sa Finskom, takođe u Podgorici.

“Moramo da igramo puno brže i jednostavnije. Ponavljam, kod prijema lopte smo dosta griješili, Jermeni su bili agresivni i iskoristili naše tehničke greške. Uvijek idemo na pobjedu, nadam se da će sa nama biti i A reprezentativac, Viktor Đukanović., To bi bilo veliko pojačanje za nas. Ne može, naravno, Đukanović sam da riješi utakmicu. Sigurno će doći do promjena u timu jer teško da pojedinci mogu da izdrže dvije utakmice u vrlo kratkom vremenskom periodu, ali u svakom slučaju, očekujemo pozitivan rezultat“. zaključio je Nikola Rakojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније