Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

25. 03. 2024. 10:04 >> 10:04

DANAS

Crna Gora danas sa Sjevernom Makedonijom: Samo Jovetić ostaje u starnih 11

Crnogorska fudbalska reprezentacija igra večeras drugi pripremni meč u Antaliji protiv reprezentacije Sjeverne Makedonije od 18 časova uz direktan prenos na Drugom programu Javnog servisa i portalu RTCG. Specijalna emisija kreće pola sata ranije.

Biće to četvrti međusobni duel a Sjeverna Makedonija ima dvije pobjede, dok smo mi slavili jednom.

Sva tri prethodna meča, baš kao i današnji bili su prijateljskog karaktera.

Selektor Robert Prosinečki u želji da svima da priliku večeras počinje samo sa Stevanom Jovetićem u startnoj postavi u odnosu na prvih 11 iz duela sa Bjelorusijom.

Pretpostavlja se da će na golu da bude Šarkić. Stefan Savić koji je prethodno bio pošteđen komandovaće odbranom zajedno sa Igorom Vujačićem, dok će na bekovskim pozicijama da igraju Makro Vukčević desno i Risto Radunović lijevo.

U veznom redu će se naći Stefan Lončar i Marko Bakić, dok će po krilima igrati Driton Camaj i Vladimir Jovović.

U četvrtak je sa klupe prvi nastup u dresu sa državnim grbom upisao Demir Škrijelj, sada se vjeruje da će šansu dobili Miloš Brnović iz Budućnosti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније