Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2024. 21:09 >> 21:10
Čitaj mi:

TALENTOVANI CENTARFOR

Andrej Kostić potpisao profesionalni ugovor sa ekipom Budućnosti

Talentovani napadač Budućnosti Andrej Kostić potpisao je profesionalni ugovor sa klubom, do januara 2027. godine.

"Najbolji osjećaj na svijetu. Dječački san da postanem profesionalac Budućnosti mi se ostvario. Hvala roditeljima na svemu, jer su najzaslužniji za sve pošto su moja najveća podrška u svemu što radim. Naravno, hvala svim ljudima u klubu“, istakao je Kostić za sajt "plavih".

Kazao je da će dati sve od sebe da opravda povjerenje čelnika kluba.

"Od malena sam Varvar, tako da potpis za Budućnost stvarno predstavlja san, nije to fraza. Nema ništa ljepše od igranja pred našim navijačima na našem stadionu. Taj osjećaj ne mogu da opišem. I naravno, velika mi je čast što sam zadužio broj sportskog direktora koji je na neki način obilježio moje djetinjstvo i usrećio sve navijače Crne Gore. Potrudiću se i to da opravdam“, kazao je Kostić.

On je za prvi tim debitovao u pobjedi nad Arsenalom (6:0) na stadionu pod Goricom.

"Stvarno nikada nemam tremu, samo ogromnu želju da uvijek dam sve od sebe. Vuče me glad za pobjedom, ali na debiju je bila prisutna pozitivna trema. I odmah je prošla“, istakao je Kostić.

Igrao je i minulog vikenda protiv Bešiktaša u prijateljskom meču u Istanbulu (1:5).

"Nevjerovatno iskustvo za sve, a posebno za nas mlade igrače. Još jednom hvala šefu stručnog štaba i svim ljudima u klubu na ukazanoj prilici, a ja obećavam da ću uvijek davati maksimum za klub i na terenu i van njega“, istakao je daroviti fudbaler.

Istakao je da ima veliku podršku od iskusnijih saigrača.

"Prezadovoljan sam. Naravno, dosta igrača poznajem iz mlađih selekcija, ali svi ostali su me prihvatili fenomenalno, kao da sam već dugo vremena tu. Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti dosta uspjeha sa klubom, a vjerujem da ćemo se na kraju sezone svi zajedno sa našim navijačima radovati tituli“, zaključio je Kostić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније