Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 03. 2013. 22:02 >> 21:54

PRIJATELJSKA

Omladinci remizirali sa Slovačkom

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno 0:0 u prvom prijateljskom meču sa Slovčakom.

Naši omladinci su, u meču odigranom u Trenčinu, bili bolji od protivnika, imali veći posjed lopte, stvorili više prilika ali nisu uspjeli da zatresu mrežu i dođu do pobjede. 

- Zadovoljan sam prikazanom igrom u duelu sa jakom selekcijom Slovačke. Imali smo veći posjed lopte od protivnika u današnjem meču i kada smo imali loptu u nogama igrali smo dobro. Stvorili smo nekoliko dobrih šansi koje nismo uspjeli da iskoristimo. Odnos svih igrača je bio pozitivan, igrali su požrtvovano i borbeno kako i treba da bude kada se igra za reprezentaciju. Naravno, bilo je i grešaka koje su normalne jer smo na početku stvaranja selekcije i te greške ćemo ispravljati tokom narednih akcija. U drugom susretu ćemo igrati sa znatno izmijenjenim sastavom kako bi svim pozvanim igračima pružili priliku da zaigraju, rekao je, za sajt FSCG, selektor Miljenović.

Revanš meč zakazan je za četvrtak, takođe u Trenčinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније