Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 03. 2013. 12:02 >> 11:51
5

KVALIFIKACIJE ZA SP

Moldavija defanzivno protiv Crne Gore

Selektor Moldavije Jon Karas održao je juče konferenciju za novinare i poručio da će se njegova selekcija protiv Crne Gore i Ukrajine igrati defanzivno.

Reprezentativci Moldavije, okupili su se na trening kampu Fudbalskog kluba Zimbru, gdje se pripremaju se za mečeve sa Crnom Gorom 22. marta u Kišinjevu i Ukrajinom, 26.marta u Odesi.

,,Radićemo na defanzivnoj taktici, koju spremamo za oba meča. Pokušaćemo da se oslonimo na kontranapade, to može da bude naša najveća šansa da ugrozimo protivnički gol", rekao je Karas.

I domaćini su svjesni da je Crna Gora favorit u Moldaviji.

,,Remi bi bio sasvim dobar ishod za nas. I protiv Crne Gore, i protiv Ukrajine", kazao je Karas.

Moldavci su već jednom zakinuli Ukrajinu, i to kod kuće - bilo je 0:0. Izgubili su od Engleske u Kišinjevu (5:0) i Poljske u Vroclavu (2:0), a jedinu pobjedu zabilježili su protiv San Marina u gostima (2:0).

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније