Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 08. 2014. 09:02 >> 09:04

ODREDIO PRVOG GOLMANA

Anćeloti zadovoljan Hamesom, CR na pregledima

Trener madridskog Reala, Karlo Anćeloti, otkrio je da će Kristijano Ronaldo morati na dodatne ljekarske preglede zbog povrede zarađene u sinoćnjem meču španskog Superkupa protiv gradskog rivala Atletika, ali je kazao da povreda ne djeluje ozbiljno.

Ronaldo je sinoć odigrao samo jedno poluvrijeme, na pauzi je zamijenjen jer se požalio na bol u zadnjoj loži.

"Ronaldo je osjetio bolove i nije se osećao udobno na terenu. Sjutra ćemo uraditi dodatne preglede. Na prvi pogled, djeluje da nije ništa ozbiljno", rekao je Anćeloti nakon remija sa Atletikom, prenosi Goal.com.

U drugom poluvremenu, tačnije u 81. minutu, ljetošnje pojačanje "kraljevskog" kluba, Hames Rodrigez, postigao je gol za vođstvo. Pobjeda je bila blizu, ali je Raul Garsija izjednačio dva minuta prije kraja regularnog dijela meča.

Kolumbijac je postigao svoj prvi takmičarski gol u dresu Reala, a Anćeloti je bio zadovoljan njegovim nastupom, kao i igrom cijele ekipe.

"Bio je veoma dobar, cijela ekipa bila je konkretnija u nastavku meča. Gol koji je postigao dao mu je samopouzdanje. Mislim da smo igrali u vrhunskom ritmu i da smo kontrolisali utakmicu – igrali smo presing visoko, zadovoljan sam veznim redom. Atletiko ima blagu prednost, ali daćemo sve od sebe da osvojimo trofej u petak”, izjavio je italijanski stručnjak.

Ovog ljeta dosta se pričalo odlasku Anhela di Marije. Argentinac je sinoć ušao u igru u 78. minutu, a Anćelotija su ponovo pitali za budućnost brzonogog krilnog igrača.

"Di Marija je jedan od mnogo dobrih igrača, ali mislim da je on zaboravio Kristijana, koji je osvojio Zlatnu loptu, i Bejla, koji je dao gol u finalu Lige šampiona. Di Marija je igrač Reala i koristiću ga kako želim", rekao je Anćeloti.

On je takođe otkrio da je donio odluku ko će biti njegov prvi izbor za mjesto među stativama u početku sezone, ali da to još ne želi da saopšti. Iker Kasiljas ponovo će biti pod lupom zbog intervencije kod izjednačujućeg gola Atletika.

"Iker nije mogao ništa da uradi kod primljenog gola, jedan igrač ga je markirao, a greška je bila na prvoj stativi", dodao je Italijan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније