Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 03. 2013. 19:37 >> 19:26

POSLIJE TRI MJESECA

Lids ponovo na prodaju

Kompanija GFH Kapital iz Dubaija saopštila je da želi da proda akcije Lidsa, samo tri mjeseca nakon što je postala većinski vlasnik engleskog drugoligaša.

GFH Kapital planira da proda svoj dio deonica LUFC Holdingu za sedam miliona funti - navodi se na sajtu kompanije, koja klub otkupila od bivšeg vlasnika Kena Bejtsa.

Tim sa "Eland Rouda" trenutno se nalazi na 10. mjestu na tabeli sa sedam bodova zaostatka od klubova koji se nalaze na pozicijama koje vode u plej-of Čempionšipa.

Lids je tri puta bio šampion Engleske, posljednji put to se desilo 1992. godine, dok je jednom osvajao FA kup i Liga kup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније