Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

26. 10. 2014. 15:15 >> 15:16

1. CFL

Rudar i Sutjeska bez golova u Pljevljima

Fudbaleri Rudara i Sutjeske igrali su danas u Pljevljima 0:0, u posljednjoj utakmici 12. kola Telekom Prve crnogorske lige.

Rudar je u posljednjem minutu utakmice imao priliku da dođe do pobjede, ali je kapiten Nedjeljko Vlahović pogodio stativu.

Vlahović je u 64. za malo bio neprecizan, a bio je u šansi i u 81. minutu, ali je šutirao preko gola.

Domaćin je i u prvom poluvremenu imao dvije velike šanse, ali Predrag Brnović i Ivan Ivanović nijesu uspjeli da savladaju golmana Sutjeske Ivana Janjuševića.

Najbolju priliku za Sutjesku imao je Stevan Kovačević u 68, ali je golman Rudara Miloš Radanović bio siguran.

Radanović je odlično reagovao i nakon pokušaja loba Stefana Lončara i izbacio loptu u korner.

Na jučerašnjim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Mogren - Budućnost 0:2, Lovćen - Mladost 0:1, Zeta - Bokelj 3:1, Berane - Mornar 2:3 i Grbalj - Petrovac 1:1.

Sutjeska je zahvaljujući boljoj gol razlici zadržala prvo mjesto na tabeli sa 26 bodova, koliko su osvojili i Rudar, Budućnost i Mladost.

Petrovac je peti sa 20, dok bod manje ima šestoplasirani Lovćen.

U narednom kolu, 1. novembra, sastaće se: Zeta – Berane, Bokelj – Mogren, Budućnost – Grbalj, Petrovac – Rudar, Sutjeska – Lovćen i Mladost – Mornar.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније