Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2013. 18:27 >> 19:34

BUNDESLIGA

Volfsburgu malo i dva gola prednosti

Volsfburg i Nirberg su odigrali zanimljiv meč, u kojem u bodovi podijeljeni na ravne časti - 2:2. Domaćin je vodio 2:0, ali se Nirberg izvukao i došao do vrijednog boda.

Utakmica je sjajno počela za izabranike Ditera Hekinga, inače bivšeg stratega Nirnberga. Brazilac Dijego je u trećem minutu donio prednost od 1:0, nakon veoma precizno izvedenog slobodnog udarca sa 18 metara.

Na isteku pola sata igre, Volfsburg je imao velikih 2:0, nakon majstorije Ivice Olićs. Iskusni hrvatski napadač prihvatio je jednu loptu od Slobodana Medojevića na oko 20 metara od gola i potom je poslao u same rašlje gola Rafaela Šefera.

Ipak, gosti su drugo poluvrijeme odigrali odlično i nadoknadili minus od dva gola. U 61. minutu, Timi Simons postiže lijep gol koji vraća goste u život.

Samo pet minuta kasnije izjednačenje. Japanac Kijotake bio je asistent Nilsonu koji dobija je jači u duelu sa Kjarom i šalje loptu u mrežu Benalja. Kijotake je imao šansu u 90. minutu, da poptuno šokira domaće, ali je bio zamalo neprecizan.

U drugom meču dana, Ajtraht je povijedio poslednjeplasirani Grojter Firt sa 3:2."Fenjeraš" je protiv šestoplasiranog Ajntrahta poveo već u drugom minutu golom reprezentativca Srbije Nikole Đurđića, ali je ubrzo izjednačio Inui.

Preokret je klub iz Frankfurta napravio u 59. minutu golom Aignera, a treći gol za tim postigao je Mejer. Poslije njega se Grojter vratio u igru golom Sararera, ali nije uspio da se domogne bar boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније