Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2013. 13:09 >> 17:31

BIVŠI IGRAČ LIVERPULA

Doni bio na ivici smrti

Sad već bivši golman LIverpula Aleksandro Doni, priznao je brazilskom listu „Globoesporte“ da je bio na ivici smrti tokom boravka na "Enfildu"!


Naime, on je prošlog ljeta za vrijeme ljekarskog pregleda doživio srčani udar i bio je bez svijesti pola minuta.

„Prolazio sam ljekarski pregled pred početak priprema za novu sezonu i imao sam kardio-respiratorni zastoj, tačnije srčani udar. Malo mi je falilo da "pređem na drugu stranu", objasnio je Doni životnu dramu kroz koju je prošao.

Srećom, nakon dodatnih pregleda, doktori su ustanovili da nije ništa ozbiljno.

„Posle toga poslat sam u London na detaljne preglede i analize. Nakon nekoliko dana ustanovljeno je da nije ništa ozbiljno u pitanju. Zatim sam otišao u Rim kod jednog od najboljih kardiologa u Evropi, koji mi je savjetovao da nekoliko mjeseci budem van fudbala i odmaram. Međutim, uspio sam da se vratim u normalnu i veoma sam srećan - dodao je Doni, koji je u poslednjim danima prelaznog roka odlučio da se vrati u domovinu, tačnije u tim Botafoga.

Čuvar mreže „redsa“ stigao je u Liverpul iz Rome u ljeto 2011. godine, ali je za godinu i po dana na "Enfildu" zabilježio samo četiri prvenstvene utakmice.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније