Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 01. 2015. 20:58 >> 21:07

ISTA META ISTO ODSTOJANJE

Čelsi i Siti podijelili plijen

Čelsi i Mančester Siti su odigrali neriješeno u derbiju 23. kola Premijer lige 1:1. "Plavci" zadržali pet bodova prednosti u odnosu na "građane".

Siti je prvi zaprijetio, ali je Fernandinjo šutirao pored gola, a nekoliko minuta kasnije Aguero je imao odličnu priliku, ali se rezultat nije mijenjao.

Sve do 41. nije se ništa dešavalo, a onda dva gola za četiri minuta.

Čelsi je poveo nakon lijepe akcije u tri poteza. Ivanović je odigrao za Azara na starnu, ovaj je iz prve uposlio Loika Remija kojem nije bilo teško da sa par metara zatrese mrežu i dovede Čelsi u vođstvo - 1:0!

Samo 4 minuta kasnije stiglo je izjednačenje. Nakon jednog centaršuta koji je došao sa desne strane napada Sitija, Kurtoa je "zaplivao",  lopta je došla do Aguera, Argentinac je šutirao sa 15-ak metara, lopta je išla van gola, ali je Silva sve pratio i sjajnim uklizavanjem poslao loptu u mrežu - 1:1.

I jedni i drugi su odigrali oprezno u drugom poluvremenu, pa nije bilo izglednih prilika ni na jednoj ni na drugoj strani.

Siti je imao inicijativu do kraja meča, ali golova nije bilo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније