Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 05. 2015. 19:13 >> 19:08

JUNAJTED ISPUSTIO POBJEDU

Remi na "Old Trafordu", Arsenal blizu LŠ

U derbiju 27. kola engleske Premijer lige, Mančester Junajted je na svom stadionu igrao neriješeno sa Arsenalom 1:1. Kolo prije kraja Premijer lige "tobdžije" imaju dva boda prednosti i meč manje, pa su na korak od osvajanja trećeg mjesta na tabeli, koje vodi direktno u Ligu šampiona.

Domaćin je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu, a napadi su se isplatili u u 30. minutu. 

Ešli Jang je prošao po lijevoj strani i ubacio loptu na drugu stativu, a Erera je neomatan volej udarcem savladao Ospinu. 

Arsenal se probudio u drugom dijelu, a prvu pravu šansu je imao pola sata prije kraja. Žiru je dobio loptu u kaznenom prostoru, ali je De Hea istrčao na vrijeme i spasio gol. 

Imao je Arenal još jednu sjajnu šansu za izjednačenje, Sančez je lobovao De Heu, ali ga je odlično ispratio Roho i izbacio loptu u korner. 

Osam minuta prije kraja Arsenal je izjednačio. Bleket je skrenuo loptu u svoju mrežu, nakon centaršuta Volkota. Već u sljedećem minutu Žiru je imao sjajnu priliku za preokret, ali je bio zamalo neprecizan, pa je ostalo 1:1. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније